Италианецът: Не искам сътрудничество с Крушарски, а да управлявам сам!

Автор: Васил Динев
Коментари (38)
13:17 / 30.11.2017
25904
Италианският бизнесмен Бенедето Манчини говори пред медиите за намеренията си да закупи ПФК Локомотив Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg от мястото на събитието.

Брифингът продължи близо час. От думите на Манчини стана ясно, че той не иска сътрудничество с настоящия собственик Христо Крушарски, а сам да управлява клуба.

На въпрос с какви средства ще стане това, Манчини обясни, че ще използва международни фондове. Днес ще бъде входирано и официално запитване за закупуване.

Италианецът шокира с признанието, че няма представа дали Локомотив има дългове. "Ще попитам за това президента. Ако той не се съгласи да продаде акциите си, просто приключваме разговорите. Никой не може насила да бъде накаран да продава", каза ентусиазирано кандидат-купувачът.

"Предложили сме нашият проект на клубове от Москва, Швейцария и Португалия. Сега не е коректно да назовавам имена на отбори, защото все още нищо не е приключило", допълни още Бенедето Манчини.

Преди още Манчини да започне да представя проекта си за закупуване на Локомотив, думата взе административният директор на клуба Атанас Узунов, който обяви, че не е нормално ръководството на черно-белите да научава за интереса на италианците по този начин. В залата като зрител беше и отговарящият за спорта зам.-кмет Георги Титюков.

Вижте в прекаченото видео как Бенедето Манчини пожела да закупи Локомотив!



Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (38)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).