Днес на Лаута пак ще е интересно – цирк или реална оферта за купуване на Локо?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
09:20 / 30.11.2017
5757
Днес на Лаута отново ще е интересно. В непосредствена близост до стадиона на черно-белите, италианският бизнесмен Бенедето Манчини ще говори пред медиите за намеренията си да закупи ПФК Локомотив Пловдив.

Офертата би изглеждала сериозна, ако сегашният собственик Христо Крушарски има желание да се оттегли. И ако въпросният италианец разполага с необходимия финансов ресурс да издържа тим в Първа лига. Но клубният бос на черно-белите е категоричен точно в обратното - никакво мърдане от клуба, а ако става дума за оферти, те да са единствено за съвместно партньорство.

Така интересът от страна на италианеца Бенедето Манчини се очертава да се превърне просто в един цирк. Пресконференцията му започва в 12 часа и Plovdiv24.bg ще информира своевременно читателите си по темата.

Само един час по-късно представителният отбор на Локомотив ще опита да отбележи първи гол, откакто треньорският пост бе поет от Бруно Акрапович. Досега активът на босненеца е 3 мача, 3 загуби и 0:5 голова разлика. Черно-белите гостуват на аутсайдера Витоша (Бистрица), а мачът е на националния стадион "Васил Левски" в София.



Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).