Пената демонстрира феноменална памет и направи култов коментар за боя на Лаута

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:21 / 29.11.2017
11918
Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев коментира инцидентите на "Лаута", които прекъснаха за четвърт час мача между "червените" и Локомотив Пловдив.

Пред "Тема Спорт" Пената показва феноменална памет, като припомня, че случилото се между фенове на ЦСКА и Локо не е прецедент, но сега се е добило гласност заради тв излъчването. Той е останал и силно впечатлен от употребата на флагчето за корнер в боевете на пистата, а изчезването му стана причина за допълнително забавяне на мача след прекратяването на баталиите, докато бъде открито и поставено на място.

"Всички помним един мач в Сандански преди десетина години. Тогава локомотивски фенове нападнаха наши привърженици, хвърляха камъни по време на мача, направиха зулуми. Махленски войни са това. Не изключвам и сега да е имало умишлена провокация. Всичко е възможно. Добре, че все пак се размина с по-сериозни наказания за ЦСКА. Глобите са сурови, а за малко да бъде изгубен и флагът за корнера...Дълги минути го подмятаха...Но може да бъде и по-зле", казва Пената.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).