Локо: Не приемаме обвиненията, направили сме нужната организация на мача

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:04 / 27.11.2017
3332
Ръководството на Локомотив Пловдив излезе с официална позиция относно възникналите грозни сцени между привърженици по време на мача на Лаута срещу ЦСКА-София.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

От ПФК "Локомотив Пловдив" 1926 АД

Относно: Възникналите проблеми, довели до прекъсване на футболната среща между отборите на ПФК "Локомотив Пловдив" и ПФК "ЦСКА-София", проведена на 26.11.2017г. в град Пловдив

След като изгледа всички налични видеоматериали и след като направи свое вътрешно разследване, ръководството на ПФК "Локомотив Пловдив",

ДЕКЛАРИРА:

ПФК Локомотив Пловдив като домакин на срещата е направил нужната организация за протичане на футболния двубой.

Не приема обвиненията на ПФК "ЦСКА-София", че наши фенове са подстрекатели за нахлуването на пистата и създалото се по-късно сбиване.

Клубът не приема и думата "предизвикал" от факта, че ден преди срещата фенове на ЦСКА-София бяха обрисували оградата на стадион Локомотив с нецензурни думи по адрес на клуба ни. В интерес на нормалното протичане на мача и да не се нагнетява обстановката преди него, не сме сезирали органите на реда и средствата за масова информация по случая.

В нормативните документи на Българския футболен съюз и Дисциплинарния правилник, думата "предизвикал" не носи санкции и наказание, а самото ДЕЯНИЕ.

Кой и как е разрешил феновете на ПФК "ЦСКА-София" да счупят предпазните ограждения и да нахлуят на пистата, това решава Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).