Вратарски гаф провали Локо срещу ЦСКА, грозни сцени помрачиха двубоя

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
17:41 / 26.11.2017
8093
Локомотив Пловдив загуби от ЦСКА-София с 0:1 в двубой от 17-ия кръг на Първа лига, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Двубоят на Лаута обаче ще се запомни с грозните сцени в края на първото полувреме, когато фенове на двата отбора се биха здраво на пистата и мачът бе прекъснат за 15-ина минути.

Голът за ЦСКА падна след груба грешка на вратаря на Локо Мори Диао. В 35-ата минута Кирил Десподов шутира от фаул, топката тупна пред Диао, който не успя да я избие добре и тя влезе в мрежата му за 0:1.

В 50-ата минута топката отново влезе в мрежата зад вратаря на Локо, след като Раян Фрикеш я вкара с рамо в собствената си врата при едно центриране на ЦСКА от фаул. Голът обаче бе отменен, тъй като реферът Ангел Ангелов отсъди фаул в нападение на Раул Лое.

За цял мач черно-белите така и не стигнаха до чисто положение пред вратата на ЦСКА-София.

Поражението  е трето поред за Локо под ръководството на новия треньор Бруно Акрапович и остави тима на 9-о място във временното класиране на Първа лига с актив от 20 точки.

Локо игра в състав:

Мори Диао, Пламен Крумов (65- Aрхан Исуф), Димитър Везалов, Асен Георгиев, Димитър Велковски, Раян Фрикеш, Игор Банович, Дани Кики (46- Дино Мартинович), Веселин Марчев, Халед Аяри (60- Пауло Серджо), Димо Бакалов.



Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).