Акрапович: Мога да говоря с футболистите на 5 езика, зарадва ме подкрепата на феновете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
16:57 / 24.11.2017
5419
Треньорът на Локомотив Бруно Акрапович даде обширно изявление за официалния сайт на черно-белите.

Ето какво заяви босненският специалист:

"Очаквам добра игра от футболистите ни срещу ЦСКА-София, който е труден противник. Имаме проблеми в защита, Муса и Николов са наказани, но ще намерим най-доброто решение на тези позиции. Готвим се усилено за срещата, няма да ни е лесно на терена, но за нас ще е най-добре да вземем трите точки от тази домакинска среща".

"На мача с Лудогорец видях колко много хора седят зад Локомотив и го подкрепят. Това искрено ме зарадва и е допълнителна мотивация както за мен, така и за футболистите. Очаквам отново страхотна подкрепа от нашите фенове и срещу ЦСКА-София в неделя".

"Днес видях, че в някои медии са се появили информации, които не отговарят на истината. Не може да се публикуват новини за клуба, без да са потвърдени и без да са разговаряли с мен. Как може медиите да знаят неща, които аз самият не знам още? Те не са баба Ванга! Това не е начинът, по който трябва да се отнасят към Локомотив".

"Очаквам феърплей от медиите. Каня ги на тренировките на отбора, да дойдат, да видят, да говорят с мен и след това да напишат новини на базата на видяното и чутото или да вземат новини от официалния сайт".

"Това, което се говори в съблекалнята, си остава само между играчите и треньорите. Трябва да пазим нашия отбор от такива интриги и медийни атаки. Такива неверни информации не могат да ни притеснят, а напротив - правят ни още по-силни и сплотени, настроението в съблекалнята е отлично".

"Преди началото на всяко занимание разговарям с играчите, за да разбера дали всеки е разбрал това, което се изисква от него, и след това започваме тренировката и отделните упражнения. Разбираме се чудесно. Футболистите могат да комуникират с мен на 5 езика, а освен това могат да се консултират и с помощниците ми".

"Парвиз Умарбаев е играч, който се представя много добре по време на тренировки и на мачове. Той се бори за титулярно място наравно с другите играчи. Контактът между мен и Парвиз е както с всички останали футболисти - отличен, няма никакви проблеми по между ни."

"Поздрави на всички българи от Бруно Акрапович".



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).