Шефът на реферите: Виана от Ботев се оказа изкусен симулант!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
17:35 / 20.11.2017
4998
Шефът на Съдийската комисия Петър Петров обяви, че според него реферът Волен Чинков е допуснал грешка с отсъждането на дузпа в полза на Ботев Пд срещу ЦСКА-София и поради тази причина се извинява на ощетения клуб.

Той добави, че заради грешката той ще понесе сериозно наказание, тъй като няма да свири в следващите няколко кръга на Първа лига.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че във въпросната ситуация Фернандо Виана плонжира на тревата след съприкосновение с Николай Бодуров, а бранителят на ЦСКА-София дори получи жълт картон.

"Извинявам се на ЦСКА за грешката със симулацията. Изкусен симулант се оказа играчът на Ботев. Но при първото гледане никой не видя, че има симулация. Би било нагло, ако видите този съдия да ръководи някой от следващите мачове. Всеки, който повлияе на даден мач, ще седне на резервната скамейка", коментира Петров.

"Бъдещето са видеоповторенията. Същата вечер, когато съдията Чинков допусна тази грешка, топ реферът на Европа свири Майнц - Кьолн в Бундеслигата и допусна същата грешка. Видя видеоповторение и след срещата се извини на Кьолн. Оборудването обаче струва 2,5 млн. евро", добави шефът на реферите, цитиран от Спортал.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).