Виана: Искам да помогна на Ботев да спечели титлата!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:11 / 16.11.2017
3270
Голмайсторът на Ботев (Пловдив) Фернандо Виана направи твърде смело изказване относно това какво иска да постигне с жълто-черните. 

"Искам да помогна на Ботев да бъде на върха и да спечели шампионската титла. Лудогорец винаги е фаворит, но футболът е по-непредвидим от другите спортове. Всичко може да се случи. Миналата година всички смятаха Лудогорец за фаворити, но в крайна сметка им взехме Купата и Суперкупата на България. Най-добри в България са Ботев, Лудогорец, ЦСКА и Левски", избухна Виана пред Топспорт.

"Нападател съм и винаги искам да съм голмайстор. Вярвам, че мога да го направя и да изпреваря Каранга от ЦСКА, но това не е основната ми цел. Това е ролята ми на терена - да вкарвам", допълни още бразилецът.

"Още щом облякох екипа на Ботев за първи път, знаех, че ще бъда щастлив тук. Така и се случи. Мисля, че няма никаква специална тайна в моя успех", завърши нападателят.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).