Ботев си хареса този футболист, освобождава двама на неговия пост

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:37 / 14.11.2017
6093
Ботев (Пд) може да прибере ненужен в Пирин (Благоевград). "Канарчетата" са готови да привлекат крилото Даниел Младенов. Както е известно, играчът бе отстранен от първия отбор на зелените в началото на септември след скандал със старши треньора Милен Радуканов.

Оттогава Младенов тренира с "орлетата", но не попада в групата. До тази ситуация се стигна, след като футболистът открито си е позволил да разкритикува решенията на старши треньора.

Освен това играчът е обидил и част от своите съотборници. Това се е случило няколко часа преди мача на отбора с Лудогорец в Разград (1:1), когато Младенов заявил, че не може да бъде резерва на тези футболисти.

Наскоро бившият футболист на Левски се е разбрал с ръководството на благоевградчани да разтрогне своя договор и да напусне като свободен агент, за да продължи кариерата си на друго място.

От началото на сезона Даниел Младенов има на сметката си само 5 мача за Пирин. През миналата кампания записа 26 двубоя в Първа лига, в които вкара цели 11 гола. Интересното е, че представянето му тогава се понрави на старши треньора на "канарчетата" Николай Киров - Белия. Ботев Пловдив обаче не успя да се разбере тогава с орлетата и с играча за условията.

Почти сигурно през зимата жълто-черните ще се разделят с някой от фланговите си футболисти. Сериозен интерес има към Фелипе Бризола, а Крум Стоянов все по-рядко попада сред избраниците на Белия, твърди "Тема спорт". Нарочен за освобождаване е и Тони Тасев.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).