Сашо Станков: Публиката на Локо е най-прекрасната, редом до тази на ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
09:02 / 09.11.2017
5066
Бившият треньор на Локомотив Пловдив Александър Станков направи коментар за събитията на Лаута около смяната на Войн Войнов с Бруно Акрапович. 53-годишният специалист изпълни успешно поредната си мисия в Китай.

Преди шест месеца Станков се зае с трудната задача да спаси закъсалия Мейджоу Хака от изпадане от втора дивизия. И успя, като в началото за кратко се засече с Валери Божинов, който обаче пожела да си тръгне от Китай.

Ето какво каза Сашо Станков пред Блиц по темата за Локо (Пд):

"Изненадах се от треньорската смяна в Локомотив. Христо Крушарски беше казал, че докато той е президент, треньор ще е Войнов. Не знам какво се е случило. Само знам, че на Лаута натискът не е малък. Бил съм там, знам колко са чувствителни феновете. Несъмнено обаче публиката на Локомотив е най-прекрасната, редом до тази на ЦСКА".

"Феновете та Локо не се месят в работата на треньорите. Просто са много чувствителни. Много пъти съм имал разговори с тях, задават въпроси и търсят отговори".



Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).