Бонев проговори за треньорската смяна в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
15:47 / 02.11.2017
7286
Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев коментира треньорската рокада в клуба.

"Трябва да благодарим на Войн Войнов за това, което направи в Локомотив, тъй като при него ситуацията се усложни с напускането на 9 основни състезатели през лятото. Това оказа много негативно влияние върху играта и цялостната обстановка в отбора. Въпреки всичко обаче той съумя да спечели 20 точки, което не сме и очаквали. С тези няколко загуби и освиркванията от страна на нашите фенове той сметна, че всичко това е насочено срещу него. Той направи така, че да си тръгне след победа и за да помогне на Локомотив. Войнов ми каза лично преди мача с Етър какви са намеренията му. Ние сме съотборници още от националния отбор, където сме играли заедно. Той напусна с високо вдигната глава", заяви Зума пред вестник "Тема спорт".

Бонев каза няколко думи и относно назначаването на новия наставник Бруно Акрапович:

"Това е решение на г-н Крушарски. Не сме говорили много, тъй като той замина за Аржентина. Това е изборът му. Сигурно са се разбрали с Войнов предварително. Нямам представа какво се е разбирал и с новия треньор, тъй като съм далеч от отбора. Очакваме успехи от Акрапович".



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).