Чворович бяга от Ботев, скоро ще подпише с друг клуб

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
08:54 / 01.11.2017
6317
Мотаенето на Асен Караславов, който изпълнява функцията на спортен директор на Ботев (Пд), ще остави отбора без титулярния му вратар. Иван Чворович, който прави силен сезон, преговаря с клуб от Унгария и скоро ще подпише договор.

Припомняме, че стражът има контракт с "канарчетата" до края на годината. Според запознати Чворович така и не е получил предложение за нов договор. Човекът, натоварен с функцията на преговарящ от името на Ботев - Асен Караславов, отлага постоянно разговорите от тази за другата седмица.

Става така, че уж и двете страни искат споразумение, но то вероятно няма да стане факт именно заради несериозното отношение на Караславов, пише в днешния си брой "Меридиан мач".

От Ботев разкриха, че подобна е ситуацията и с останалите футболисти, на които договорите изтичат, но не зимата, а лятото. Става дума за капитана Лъчезар Балтанов, Крум Стоянов, Йордан Минев и Лазар Марин, с които също въобще не е говорено.

Ако приемем, че за изброените все пак има още време, то ситуацията при Чворович е съвсем различна, защото той има само още 2 месеца договор.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).