Войнов не трепва: Виковете "оставка" не ме притесняват

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
08:42 / 26.10.2017
5626
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Войн Войнов отново трябваше да коментира призивите за оставка, които се чуваха и във вчерашния двубой срещу Славия, с който приключи участието на черно-белите в турнира за Купата на България.

"Виковете на феновете за оставка не ме притесняват. Ако президентът реши, ще си тръгнем. Всеки пита защо не вкарваме голове, но се забравя, че два часа преди края на сезона останахме без нападател. Не подценявам другите ни офанзивни футболисти, но те не са чисти нападатели. През зимата със сигурност ще търсим попълнения на този пост", заяви специалистът след поражението от Славия с 1:2.

"Тежко е да загубиш в края на продълженията. И двата отбора заслужаваха победата. През първото полувреме Славия ни надигра, но след това се вдигнахме и изравнихме. В продълженията имахме две чисти положения, но не ги реализирахме", каза още Войн Войнов.


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).