Локо отпадна нелепо за Купата след продължения

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (36)
19:55 / 25.10.2017
14097
Локомотив Пловдив приключи участието си в турнира за Купата на България. Това стана факт, след като черно-белите загубиха нелепо от Славия с 1:2 след продължения в 1/8-финален двубой, който се игра на националния стадион "Васил Левски" в София.

В редовните 90 минути срещата приключи 1:1. Чигози Мба (35) вкара за домакините, а Веселин Марчев (59) бе точен за черно-белите. Победният гол за Славия падна в 117-ата минута и бе дело на Галин Иванов.

Славия откри резултата в 35-ата минута. Емил Мартинов отправи изстрел, при който топката рикошира в гредата. Последва меле, където най-съобразителен се оказа Чигози Мба, пратил топката в мрежата с шут от границата на пеналта - 1:0.

В 59-ата минута "смърфовете" се върнаха в мача с изравнително попадение. Веселин Марчев напредна, преодолявайки един бранител на Славия, стигна до границата на пеналта и с прецизен удар изненада вратаря Антониос Стергиакис за 1:1.

Четвърт час преди края футболистите на Славия имаха претенции за дузпа, но такава не бе отсъдена от главния съдия Никола Попов.

В 77-ата минута Дино Мартинович стреля точно, но Стергиакис изби в корнер. Една минута след това капитанът Пламен Крумов центрира от десния фланг в наказателното поле, където Пламен Николов засече с глава, но сантиметри в аут.

Локо пропусна златен шанс за втори гол в 114-ата минута. Дино Мартинович се озова сам срещу вратаря на Славия, но шутира силно над гредата в аут. Собственикът на черно-белите Христо Крушарски се хвана за главата и близо 3 минути стоя в ложата, но с гръб към терена.

Само 3 минути по-късно домакините стигнаха до скъпоценния втори гол. Той бе дело на Галин Иванов, който направи добавка след удар на Иван Минчев и спасяване на вратаря Мори Диао.

Локо игра в състав:

Мори Диау, Пламен Крумов, Мохамед Муса, Димитър Везалов, Пламен Николов, Раян Фрикеш, Пауло Серджо, Парвиз Умарбаев, Веселин Марчев, Димо Бакалов, Дино Мартинович.



Виж коментарите (36)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).