Крушарски изплю камъчето: Имаше предложения за черно тото в Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
10:46 / 17.10.2017
7285
Собственикът на Локомотив Христо Крушарски бе гост в предаването "Спорно за спорта" по телевизия BiT, където коментира драмите в отбора, черното тото в родния футбол и неспирните интриги около темата за това кой ще е председател на БФС.

"Локомотив винаги е бил клуб, в който са се заплитали интриги, така че мисля, че сме на правилния път в момента.

Ние правим промяна на поколенията, кажете ми кой друг клуб през последните 20-30 години е сменял поколенията?

Някои хора от отбора разбраха, че с дистанционно управление няма как да стане. Или се хващаме на хорото и го играем, или си бием шута", не спести колоритния си коментар Крушарски.

По повод напускането на Мартин Камбуров, който напусна отбора със скандал, той заяви:

"Да, имаше забавяне на заплати, но това не се случва за първи път и не се случва само в България. Забавянето беше три месеца. Можеше да има дам по някой аванс, но това не е решение на проблема".

"Не бях гледал футбол от 1984 г, но сега ми влезе в кръвта и няма да се откажа. Питайте Христо Бонев и Атанас Узунов - те ме убедиха. Сега съм казал, че от тук ще извадя пари и ще извадя. Ще докажа, че футболът е голям бизнес", категоричен е Крушарски.

По повод недвусмислените коментари, свързващи Локо Пд с разиграването на черно тото и уредени мачове, Крушарски заяви, че откакто той е собственик на тима, такова нещо няма. Призна обаче, че юношите на отбора са получавали предложения за подкупи за черно тото.

Той коментира и темата трябва ли Боби Михайлов отново да оглави БФС.

"На мен никога досега не ми е пукало кой ще ме командва и кой няма да ме командва. Всеки футболен клуб е самостоятелна единица, началниците са хора, които нито ми пречат, нито ми помагат. Така че, естествено, че ще си гласувам за Боби Михайлов".



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).