Киров за бъдещ трансфер на Виана: Като си голмайстор, тези неща са нормални

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
23:14 / 16.10.2017
3283
Треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров очаквано бе доволен от успеха с 1:0 над Верея.

Ето какво заяви специалистът след края на мача в Коматево:

"Очаквано трудна победа, срещу традиционно неудобен противник. И миналата година бе такъв. Нормално бе днес да изпитваме трудности, очаквах го и го споделих със състезателите. Важни са трите точки.

"Хубаво е, когато нещата не вървят на 100%, че пак взимаме три точки. Постарахме се като атаки, грешахме при последното подаване, завършващия удар".

"Държахме контрола върху топката, но това не е достатъчно, трябва да се взимат правилни решения. Не допуснахме много удари пред нашата врата, това е хубаво," каза още Киров. "Търсехме втори гол до последаната минута. Не успяхме да вземем точното решение, но го търсехме през цялото време".

"Когато си голмайстор и играеш добре, такива неща са нормални, но те ще са актуални при отварянето на прозореца," завърши Киров по темата с евентуален трансфер на Фернандо Виана.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).