Пловдивчанинът Константин Маршавелов също със заявка за Писта Бургас 2017

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:39 / 14.10.2017
2622
Пилотът на "КА-2 Рейсинг Тийм" Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo X) е сред заявените състезатели за четвъртия кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут, чийто домакин ще бъде Писта Бургас.

В момента пловдивчанинът се намира на първо място в генералното класиране на най-атрактивната група - "Макси", като води пред втория в класирането със седем точки.

През миналата година на трасето в Бургас, Маршавелов приключи участието си още след първата тренировка. Проблем с трансмисията в автомобила Mitsubishi Evo X бе причината, двукратния шампион на България да не може да стартира в надпреварата преди година.

През този сезон Маршавелов има записани две победи и едно второ място. Той успя да спечели състезанията на трасетата в Хасково и Русе, а на състезанието в Стара Загора завърши на второ място.

Отборът на "КА-2 Рейсинг Тийм" ще бъде представен същи и от Иван Влъчков (Honda Civic), който който е лидер в шампионата на серия "Туринг". Третия представител на отбора ще бъде, състезаващият се в Eneos Cup - Венцислав Станев, който ще стартира в Бургас също с Mitsubishi Lancer Evo X.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).