Маричани тръгват в понеделник на лагер в Баня

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:03 / 30.01.2009
1300
Футболистите на Марица заминават идващия понеделник на 13-дневен зимен подготвителен лагер, реши клубното ръководство в Кършияка. Тимът ще отседне в царското градче Баня, където ще премине втората и най-съществена част от зимната подготовка.

В курортното селище са предвидени и няколко контролни срещи. Въпреки дъждовното време напоследък там спортната база предлага добри условия, а теренът й не е разкалян или замръзнал и позволява на него да се играят нормално мачове.

Лагерът в Баня вече е уреден окончателно. Той е планиран да се проведе от 2 до 14 февруари включително. Преди да се приберат в Пловдив, маричани ще изиграят навръх Трифон Зарезан и Деня на влюбените - 14 февруари, контролна среща срещу втородивизионния ФК Свиленград 1921.

След тази проверка жълто-сините се прибират обратно под тепетата, където ще продължат зимнага си подготовка.
В събота футболистите на Марица ще изиграят третата си поредна контрола от зимната подготовка. Следващата проверка на кършиякалии ще бъде срещу новака в Югоизточната "В" група - ФК Стамболово.

Мачът ще се играе в събота от 11,30 часа на стадиона в пловдивското село Войводиново, където се намира една от тренировъчните бази на маричани.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).