Нападател на Ботев: Играя в анонимно първенство, не се виждам дълго време тук

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
10:55 / 07.10.2017
10199
Нападателят на Ботев (Пд) Дуде Н'Донгала даде любопитно интервю, в което откровено си призна, че не иска да се задържа много в България.

През 2015-а година се озовах без клуб и един човек ми предложи да подпиша със Славия. Бях на 20 години и не ми бе лесно да замина. Нямах никакви други предложения и казах "да". Тогава дори не знаех, че България е в Европа. В началото ми беше трудно, защото винаги съм бил мамино синче. Дори когато подписах с Нант, майка ми винаги бе до мен.

Ботев е един от топотборите. Тук сме като семейство. Като цяло футболистите са приемани нормално, както всички останали. Хората те разпознават, поздравяват те и понякога се снимат с теб. Българите ми казват, че играя при тях, защото нямам класа да играя във Франция.

Напуснах Славия, защото ни бавеха парите. Засега в Ботев няма такива проблеми. Не се виждам дълго в България. Целта ми е да се върна във Франция, където имам да взимам реванш. Имам доверие в качествата си, макар че в момента играя в анонимно първенство. Боли ме като се сетя как ме изгониха от Нант.



Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).