Този път нямаше прошка! Локо тресна Ботев с 3:0, Електричката пак блести

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
19:40 / 05.10.2017
9484
Ветераните на Локомотив (Пд) се класираха за областния финал от държавното първенство по футбол. Това се случи, след като черно-белите победиха днес вечния си съперник Ботев (Пд) с класическото 3:0.

Първият двубой в Коматево бе приключил 3:3 и по този начин Локо продължава напред с общ резултат 6:3.

Дербито се игра на помощния терен на Лаута, известен повече с прозвището Кошарата. Два гола за Локо вкара двукратният Футболист №1 на клуба Здравко Лазаров - Електричката, а веднъж се разписа сегашният помощник-треньор Александър Тунчев. Лазаров огорчи два пъти "канарите" и в Коматево.

Всички по-интересно в двубоя се случи през втората част. В 53-ата минута диагонален пас на Красимир Димитров намери Здравко Лазаров на фланга, който преодоля противник и с премерен изстрел изведе черно-белите напред в резултата - 1:0.

След гола Локомотив продължи да натиска своя съперник и стигна до нови опасни положения пред вратата на гостите.

В 55-ата минута Роберт Петров бе изведен на изгодна позиция от Здравко Лазаров, но шутът му бе избит в корнер. При последвалия ъглов удар Александър Тунчев можеше да удвои преднината на Локомотив, но изстрелът му с глава нацели напречната греда на Ботев.

Логичното се случи в 60-ата минута, когато отново комбинация между Красимир Димитров и Здравко Лазаров се оказа успешна и вторият наказа противника за 2:0.

Десет минути преди края Александър Тунчев оформи крайното 3:0, след като се озова сам срещу вратаря.

На областния финал Локомотив ще се изправи срещу победителя от Тракия (Стамболийски) и Асеновец (Асеновград).



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).