Пловдивският автомобилен ас Маршавелов се пуска в третия кръг от пистовия шампионат

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:28 / 29.09.2017
2572
След малко повече от три месеца националния шампионат по автомобилизъм на Затворен маршрут се завръща за третия си кръг. Домакин на надпреварата ще бъде писта Стара Загора. В нея участие ще вземе и миналогодишният победител и един от основните претенденти за победата в клас "Макси" тази година Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo X).

През миналата година пилотът на пловдивския тим КА-2 Рейсинг спечели състезанието в града на липите, след като бе най-бърз и в квалификациите, а също така записа и нов рекорд на трасето.

Преди надпреварата в Стара Загора Константин Маршавелов е временен лидер в класирането на клас "Макси" за националния шампионат, като има две победи от два проведени кръга. Двукратният национален шампион записа победите си на Писта Хасково и Писта Русе.

"Радвам се, че този път конкуренцията ще бъде по-сериозна. Ние сме готови за старта. Направихме един двудневен тест преди състезанието и всичко при нас е наред", сподели пловдивчанинът Константин Маршавелов преди състезанието.

В събота предстоят две квалификации, които ще определят местата на старта, а в неделя е състезанието, което ще определи победителя.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).