Крушарски: Пия само вода, рядко се отпускам!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
10:29 / 27.09.2017
7225
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски отрече все по-зачестяващите обвинения от футболни запалянковци, че прекалява с алкохола.

"Значи, аз не знам с нас някой да е изпил по една ракия и да види кой колко пие. По принцип аз пия само вода, в редки случаи се отпускам, когато съм в настроение", смело заяви клубният бос.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че преди половин година Крушарски отново оповести, че не пие алкохол, след като бе заснет във весела компания в Аржентина.

"Аз това нещо го правя за пари. Аз съм вложил пари и чакам пари. Парите ще дойдат. Тогава ще питат: "Защо взимаш пари от Локомотив"?" Ами, аз ги питам сега: Защо аз влагам, а никой друг не дойде да вложи?", каза още в типичния си стил Крушарски пред БТВ.

Собственикът отрече спекулациите, че пречел на чужди инвеститори да помагат финансово на Локомотив. По думите му, такива просто няма.



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).