Бонев подкрепи Крушарски и призова всички локомотивци за обединение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
08:55 / 27.09.2017
6348
Почетният президент и легенда на Локомотив Пловдив Христо Бонев пожела да използва трибуната на официалния клубен сайт, за да се обърне към феновете на тима:

"Тъй като ситуацията в клуба е изключително напрегната и сериозна, използвам трибуната на официалния сайт, за да се обърна към нашите фенове.

Аз, като човек, който си е отдал живота за Локомотив, трябва да се обърна към хората, които обичат истински Локомотив. Днешната ситуация е много сериозна. До нея се стигна след слабата игра на нашите футболисти в дербито с Ботев (Пловдив). Това накара феновете да се чувстват предадени и огорчени. Аз също, не по-малко от тях.

Защото едно е да си загубил мач, когато си вложил сърцето си и си показал на всички, че се бориш, но друго е да се предадеш безславно в едно такова дерби. Феновете изживяват много по-трудно загубите и слабата игра на футболистите и това е напълно разбираемо.

Моето притеснение идва от друго. Прочетох декларацията на нашите привърженици, които критикуват ръководството на клуба. Чувам, че се изразява и недоволство към г-н Христо Крушарски. Преди три години заедно с г-н Неделчев (Николай Неделчев - председателя на сдружение "Обединение за Локомотив") се срещнахме с г-н Крушарски. Зарадвах се много, когато разбрах, че той ще поеме Локомотив. Идвайки в клуба, г-н Крушарски изчисти много задължения, натрупани през годините.

Г-н Крушарски направи тревната настилка на двата естествени терена в комплекс Локомотив едни от най-добрите в България. Всички си спомнят какви бяха преди това. Направи временната трибуна ''Бесика''. Разполагаме и с високопланинска база в село Говедарци, която изпробваха и всичките ни гарнитури в школата. Слушам, че се подготвят документи за концесия на тренировъчна база в ЖК Тракия. Благодаря на кмета на Пловдив за това. Смятам, че със завършването й ще спрат "кражбите" на "черно-белите" таланти, с които Локомотив разполага.

Това само по себе си показва, че г-н Крушарски е влагал и има желание да продължи да влага личните си средства в Локомотив.

Искам да помоля хората, които обичат Локомотив, да се обединим около г-н Крушарски, защото в днешно време много трудно някой ще извади пари от джоба си за футбол. Ако направим така, че собственикът да си тръгне, смятам, че ще настанат най-лошите мигове за Локомотив Пловдив. Няма кой да дойде в сегашната обстановка и да налива пари в клуба.

Споменава се, че ирландец е готов да влага средства. Ще ви кажа истината. Имаше интерес от този господин, той дойде на Лаута заедно с адвоката си, за да се запознае с обстановката. Ние откликнахме на визитата му, а той от своя страна ни покани в Дъблин, за да наблюдаваме футболен мач и да продължим с обсъжданията.

Г-н Крушарски купи билети за Ирландия, но когато се свързахме с ирландеца, той бе в Китай и повече не го чухме. Постоянно търсим помощ, но никой в момента не изявява желание да дойде да помогне. Това го прави само Христо Крушарски.

След назначението на г-н Кузман Маринков, който лично познавам, съм на мнение, че ще бъде въведен ред в положителна насока.

Искам да се обърна още веднъж, към хората, които живеят за Локомотив Пловдив. Те са синове и внуци на старите локомотивци. Те са нещото, без което ние не можем. Нека да се обединим. Локомотив е над всички, над ръководството, над футболистите. Трябва да бъдем заедно!"

Христо Бонев



Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).