Локо записа втора поредна загуба, агитката с грозна проява от Бесика

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (30)
21:50 / 17.09.2017
13029
Локомотив Пловдив загуби от Славия с 1:2 в мач от 9-ия кръг на Първа лига, който се игра на Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Официален дебют за домакините записаха Муса Мухамед и Халед Аяри.

Галин Иванов (47) и Ивайло Димитров (81-дузпа) вкараха за Славия, а Парвиз Умарбаев (57) бе точен за "смърфовете".

По този начин възпитаниците на треньора Войн Войнов регистрираха второ поредно поражение в първенството и първо на Лаута за този сезон, като останаха с актив от 11 точки.

Локо започна по-агресивно мача и до 8-ата минута изпусна две чисти ситуации за отбелязване на гол.

В 3-ата минута Веселин Марчев изведе Пауло Серджо сам срещу вратаря на Славия, но ударът на португалеца мина на сантиметри от гредата в аут.

В 8-ата минута Симеон Райков центрира от фаул в наказателното поле, където Пламен Николов засече с глава, но отново в аут.

До почивката не се случи нищо интересно, с изключение на опит на Симеон Райков да си изпроси дузпа. Крилото падна в пеналта след съприкосновение с Андреа Христов, а реферът му вдигна жълт картон за симулация.

В началото на второто полувреме Славия откри резултата при първата си възможност. В стремежа си да върне топката капитанът на "смърфовете" Ванчо Траянов я подаде към Галин Иванов, който овладя хладнокръвно и с десния крак разстреля Илко Пиргов за 0:1.

Локо се върна в мача в 57-ата минута. Това стана след едно центриране на Веселин Марчев от десния фланг, при което Симеон Райков леко отклони топката с глава. Тя попадна в оставения непокрит от бранителите на Славия Парвиз Умарбаев. Таджикският национал овладя и с левия крак от 5-6 метра опъна мрежата за 1:1.

В 74-ата минута от Трибуна Бесика полетя еднометрова тръба към вратаря на Славия. Минути преди това стражът бе замерван и с пластмасова бутилка вода. реферът Ивайло Стоянов спря мача, докато феновете се поуспокоят, а дикторът на стадиона призова привържениците на Локомотив да не хвърлят предмети. При агитката отиде и собственикът на черно-белите Христо Крушарски.

Всичко това със сигурност ще доведе до сериозна санкция за Локомотив.

Десет минути преди края Славия отново поведе след гол от дузпа на Ивайло Димитров. Нарушението бе отсъдено след детински фаул на Пламен Николов, който събори тичащия по аутлинията Калоян Кръстев.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Муса Мухамед, Ивайло Марков, Пламен Николов, Пламен Крумов, Ванчо Траянов (77- Димитър Велковски), Пауло Серджо, Парвиз Умарбаев, Веселин Марчев, Симеон Райков (68- Димо Бакалов), Халед Аяри (59- Дино Мартинович).





Виж коментарите (30)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).