ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Анна Цолова се връща в BTV?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:55 / 14.09.2017Коментари (1)29355
©
Нова изненадваща версия за бъдещето на Ани Цолова - ТВ водещата може да се върне в btv като лице на сутрешния блок и партньорка на Антон Хекимян. Преди дни тя се е чула с един от ключовите шефове на медията, а идната седмица е насрочена среща с шефа на канала Флориан Скала. Възможно е Цолова да се завърне в медията, от която стартира кариерата й, още от януари догодина, когато изтече договорът й с Нова. Оказа се, че Цолова е изхвърчала от "Здравей, България", не защото вече не й се работи там, а заради приятелството си с бившата шефка на новините Дарина Сарелска. 

Това се шушука из коридорите на медията. Колеги на водещата са възмутени, че е била отстранена от работа, докато е била в отпуск, пише "Уикенд". Цолова отваря нова страница в кариерата си, съобщиха от Нова телевизия в края на миналата седмица. Самата Ани обяви, че ще прави ново предаване, по което уж работи от година. Никой в медията обаче не повярва на това. Из коридорите на телевизията се шушука, че има съвсем друга причина журналистката да изгуби мястото си до Виктор Николаев. 

Както е известно, Цолова от години е една от най-близките приятелки на Дарина Сарелска, която също бе отстранена от поста си след месеци опити от страна на телевизията да излъска имиджа й. Той бе непоправимо съсипан от бившия й подчинен Васил Иванов, който публично я обвини в цензура. Според ора от Нова тв Цолова не криела симпатиите си към своята бивша шефка и открито заставала на нейна страна след уволнението й. Двете се познават от времето на bTV, остават заедно в Нова тв, като идеята им била да продължават в същия дух до пенсия.

Този комфорт обаче бил съсипан от отстраняването на Сарелска, а Ани така и не се примирила. Накрая се наложило да й предложат да помисли с какво друго може да се занимава в телевизията, тъй като очевидно не се чувства добре на позицията, която до момента е заемала. Дали наистина Цолова от цяла година готви предаване извън новините, е под въпрос, тъй като поне докато водеше "Здравей, България" тя не показваше интерес към теми извън ежедневния новинарски поток. 

Светските интервюта изглеждаха най-трудни за нея и тя често директно е обявявала, че не обича да задава лични въпроси. Ето защо е много трудно да си я представим като водеща на светско предаване. Засега не е ясна нито темата на ново й шоу, нито часовият пояс, в който ще тече. Най-вероятно, ако въобще има такова предаване, то ще се излъчва в събота и неделя от 17 до 18 часа. В момента в този часови пояс текат повторения на предаването "Съдби на кръстопът" и очевидно се търси с какво да ги заместят. По-вероятно е обаче Цолова да се върне в bTV и да застане до Хекимян, подозират из медийните следи.


Още по темата: общо новини по темата: 543
09.04.2019 »
05.01.2019 »
28.09.2018 »
24.09.2018 »
02.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: