Бивш бек от Лаута стана герой в Малта, получи и договор като треньор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:07 / 13.09.2017
2981
Бившият защитник на Локо (Пд) Петър Кюмюрджиев класира отбора си Керчем Аякс за втория кръг на турнира за Купата на Малта, след като реализира победната дузпа срещу Оратори Ютс. Редовното време завърши 2:2, а след продължение резултатът набъбна до 4:4.

При дузпите играчите на Оратори вкараха само един път при три удара, докато тези на Керчем бяха безгрешни при четири шута.

Кюмюрджиев сложи точка на спора с точно изпълнение на последната дузпа. Мачът мина през няколко драматични обрата, като новото попълнение Ален Хашка изравни за 2:2 в добавеното време на 90-те минути, информира Спортал. След това Оратори поведе с 3:2 в 94-ата минута, а в 117-ата минута Керчем изравни.

В рамките на една минута след това двата тима си размениха по едно попадение, за да стане 4:4 и започнаха дузпите.

Керчем Аякс, който през идната седмица стартира и участието си в Лигата на Гозо, ще играе в следващия кръг за Купата на Малта срещу скромния тим на Атард като гост. Ден преди мача пък Петър Кюмюрджиев получи нов договор като треньор в школата на Керчем.

35-годишният бек кара шести сезон по малтийските терени, като сега ще води отбора до 15 години на Керчем, а също така и още една възрастова група при най-малките.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).