Уникален спортен празник в Пловдив, куп звезди потвърдиха участие

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:49 / 05.09.2017
5780
На 17 септември в Пловдив ще бъде организиран един незабравим ден на открито, посветен на спорта и балансираното хранене. Второто пловдивско издание на най-мащабната инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот - ЖИВЕЙ АКТИВНО! се осъществява с подкрепата на Министерство на младежта и спорта и Община Пловдив.

Програма обещава един пълен с енергия и положителни емоции ден. Редица спортни и музикални звезди ще заредят града с добро настроение. Тереза Маринова, Любомира Казанова, Евгени Иванов-Пушката, Йордан Йовчев, Тити Папазов, Владо Николов, Pavell & VenciVenc', DARA, Кристиан Костов, и професионалния треньор Асен Аролски от AATraining, заедно с 15 пловдивски спортни величия ще мотивират всички жители на Града под тепетата да се включат в спортни предизвикателства и състезания.

На Пеещите фонтани ще се съберат ентусиасти със скейт и ролери, а пред Общината Евгени Иванов-Пушката, Тити Папазов и Владо Николов ще организират пешеходен марш.

Йордан Йовчев и Любомира Казанова ще бъдат с колела пред Народната библиотека "Иван Вазов" за велошествие. А олимпийската шампиона Тереза Маринова ще се включи в 5-километров маратон заедно с Лазар Радков и Plovdiv Run.

Специално за всички любители на домашните любимци, в парк "Лаута" PURINA® и професионалния треньор Асен Аролски от AATraining ще организират първия пловдивски Живей Активно! маратон за кучета и техните стопани, както и множество забавни активности.

Откриването ще се състои в 10:00 часа на площад "Централен" с участието на плеяда от български спортни и музикални звезди. За първи път на едно място ще се съберат едни от най-видните спортисти и изпълнители, за да призоват пловдивчани да се заредят с енергия и да споделят с близки и приятели удоволствието от спорта и балансираното хранене.

Pavell & VenciVenc' ще дадат старт на официалната церемония, защото добрата храна, добрият живот и добрата музика вървят ръка за ръка.

Пред Младежкия Център на Гребна база ще се организират невиждани турнири по волейбол и футбол за непрофесионалисти заедно с Евгени Иванов-Пушката и Владо Николов. На баскетболното игрище заедно с Тити Папазов и Цонка Вайсилова ще се проведе баскетболен турнир по забивки.

Популярният фитнес инструктор Лазар Радков ще проведе открита тренировка и ще даде съвети за здрав дух и здраво тяло, а на Гребния канал пловдивчани ще се качат на кану.

За децата също ще има много изненади. На тенис клуб "Локомотив" те ще могат да изиграят няколко сета с приятели, и да получат съвети от професионалните треньори на клуба.

Активният ден ще завърши с много музика и усмивки, защото музиката не само зарежда с енергия и емоции, но и сплотява хората. На една сцена ще излязат DARA, Кристиан Костов и Pavell & VenciVenc', които ще закрият подобаващо последното издание на Живей Активно! за тази година.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).