Нова атака! Херо също направи опит да привлече Тодор Неделев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
08:42 / 29.08.2017
5278
Лудогорец удари на камък в опитите си да привлече голямата звезда на Ботев (Пловдив) - офанзивния полузащитник Тодор Неделев. Българският национал е получил предложение, включващо умопомрачителна заплата, която е щяла да го изстреля сред най-добре платените в Разград.

Преди по-малко от седмица нашата медия вече информира читателите си за първата оферта на Лудогорец към Неделев.

Въпреки чувствителната разлика спрямо възнаграждението му при "канарчетата", 24-годишният национал е отклонил предложението на "зелените", твърди "Труд". Желанието на Неделев е да продължи да играе за любимия си Ботев, където възроди кариерата си след несполучливия трансфер в Майнц 05.

През това лято талантлвивият футболист парафира с "жълто-черните" за срок от 3 години, но пред близки обяви намерението си да завърши кариерата си на "Коматево".

Интересът на Лудогорец към Неделев датира от няколко месеца, но "орлите" се решили на оферта едва сега, след идването на Димитър Димитров. Именно Херо настоява за привличането на минимум двама нови футболисти до затварянето на трансферния прозорец.

Ситуацията около българския национал, получил повиквателна заа предстоящите световни квалификации с Швеция и Холандия, следи и отбор от Китай. Въпреки изгодните предложения, Неделев настоява да остане в Пловдив.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).