Локомотивци отбелязаха 5 години от създаването на една голяма идея

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
11:18 / 14.08.2017
5132
На днешния ден преди пет години група привърженици на Локомотив Пловдив основаха Организация "Трибуна Спортклуб" (ОТС). Подтик им бе устремното желание за възраждане и разцвет на ценностите, положени в сърцевината на спортния клуб още с неговото създаване.

Съзвучно на първопроходниците, ние схващаме клуба и привържениците му като единна общност, като изява на свободно гражданско сдружаване - призвано да осъществява първом спортни цели, но едновременно и дела просветителски, благотворителни или от всяка полза за общото добруване, обявиха от ОТС.

Ето какво още се казва в съобщението на организацията:

Именно това верую, вплело възрожденски идеализъм и плам, може да бъде прочетено на илюстрацията, която предлагаме - с автентичните думи на едни от най-ранните клубни водачи.

Вярваме и знаем, че днес тези идеали, това гражданско светоусещане, все така разпалват за съзидание, за дела безкористни и със светла промисъл!

Честита годишнина, отесейци: "голямата идея, която ни събира под това знаме, е родена в сърцата!"


Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).