Потвърдено: Без Неделев срещу ЦСКА, още един от "канарите" ще отпадне утре

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:08 / 29.07.2017
3504
Голямата звезда Тодор Неделев отпадна от групата на Ботев за неделния домакински мач с ЦСКА кръг на Първа лига. Причината е травмата, която получи в двубоя с португалския Маритимо в четвъртък от турнира Лига Европа.

Халфът получи почивка, за да се възстанови по-бързо от болежките в адукторите. Мястото му в групата на "канарчетата" заема младият Радослав Апостолов - Щайгата.

Добрата новина за наставника Николай Киров е, че ще може да разчита на друг от основните си играчи в предни позиции Омар Косоко. Французинът на практика играе последните си минути с жълто-черния екип, защото другата седмица заминава за ОАЕ.

Косоко попадна в групата, но не е ясно дали ще бъде пуснат на терена. В разширения състав отново са 19 футболисти и нищо чудно излишният за пореден път да се окаже младокът Кристиан Добрев.

Ето и групата на Ботев за този двубой:

Иван Чворович, Даниел Кайзер, Цветомир Панов, Йордан Минев, Лазар Марин, Радослав Терзиев, Виктор Генев, Пламен Димов, Серкан Юсеин, Меледже Омнибес, Алваро Юлиано, Лъчезар Балтанов, Фелипе Бризола, Радослав Апостолов, Омар Косоко, Крум Стоянов, Фернандо Виана, Тони Тасев, Кристиан Добрев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).