Скандален Крушарски: Няма да позволя банда гейове да ме командват, никой не може да ми дава наклон на оная работа!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (61)
11:08 / 27.07.2017
16396
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски изпусна нервите си и направи доста скандално изказване.

"Няма да дам банда гейове да ме команд­ват. Никой не може да ми даде наклон на оная работа. Аз реша­вам. Ако трябва, само с юноши ще играем, но ще постигнем не­що. Момчетата показват, че заслужават да се насочим към тях. От лигльовци ми писва".

"Досега бях с Пената, кой­то знаете какви мачове и къде е играл. Все по 90 минути, тия сега след 50-ата не могат. Имам бизнес и ми казват кога ще ми преведат пари. Щом го сторят, се разплащам. Както стана. Тези, кои­то работят за мен, трябва да го правят съвестно и професио­нално. Така разбирам нещата", отсече босът.

"За Камбуров няма какво да ме питате. Аз конфликт с него нямам и не мога да имам. Предложих му или да поеме управлението, или да си седне на гъза и да осъзнае кой е шефът. Научил съм нещо от съблекалнята, после защо му търся сметка. Това си е моя работа. Като иска, да идва и да управлява. Даже ще му давам пари. Щом не иска, трябва да се съобразява с това кой кара влака", отсече ексцентричният футболен шеф пред "Меридиан Мач".



Виж коментарите (61)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).