Ботев взима този нападател, за да замаже гафа с Виана?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
09:01 / 23.06.2017
11151
Ботев (Пловдив) е принуден спешно да привлече нов нападател. Причината е, че до първия мач с Партизани (Тирана) в Лига Европа остават реално 6 дни.

Както е известно, проблеми с работната виза на Фернандо Виана възпрепятстват завръщането на бразилеца у нас. Той все още не е започнал подготовка и реално не е тренирал с тима.

Привлеченият през лятото Тони Тасев пък се контузи след контролата с Пелистер и не игра срещу АЕЛ (Лимасол). В контролата с кипърците изненадващо на върха на атаката се озова левият бек Крум Стоянов.

Сред опциите за нов нападател е Венцислав Христов, твърди "Тема спорт". Той в момента е без отбор, след като напусна Нефтохимик. Основният проблем обаче е, че и Христов не игра цяла пролет заради контузия.

Ако в крайна сметка старши треньорът Николай Киров - Белия не успее да намери нов нападател, се очаква атаката да води Омар Косоко.



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).