Императора: Бонев си остава най-голямата икона на Локо (видео)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:44 / 17.05.2017
3822
Капитанът на Локомотив Мартин Камбуров реализира 186-ия си гол в елита, с което се изкачи до 4-та позиция във вечната ранглиста на голмайсторите. Той се сългаси да даде по този повод интервю пред клубната телевизия.

"Чувството е хубаво, когато се поставят рекорди, но не само сред първите 4, но и сред първите 10 да си, постижението за мен е доста впечатляващо. В първата десятка има много големи имена - това са все доказани голмайстори и футболисти. Радващо е, че успях да вкарам толкова голове.

Радващо е, че 186-ия гол падна срещу Левски. Головете срещу тях и ЦСКА винаги се помнят дълго.

Христо Бонев ме поздрави след мача. Той си остава най-голямата икона и футболист на Локомотив. Пожела ми да съм жив и здрав и да продължава да вкарвам голове за тима.

От 1-вия до 186-тия гол - за мен всички са били еднакви. По един и същ начин съм се радвал. Да, имало е някои по-важни голове, когато сме постигали хубави победи срещу Левски, ЦСКА, Ботев - тези мачове остават по-дълго в съзнанието на хората и на мен."

Цялото интервю с Мартин Камбуров гледайте в прикаченото видео!



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).