Данчо Йовчев открива велосезона в "Тракия“

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:48 / 20.04.2017
1979
За поредна година началото на предвижването с велосипеди стартира с голямо велошествие в район "Тракия".

"Откакто имаме подкрепата на БГ Радио, Радио 1 Рок, Радио Сити и Радио Вероника, празникът, с който даваме началото на велосезона в "Тракия" е много популярен. Ще се радвам и тази година да ни подкрепите, както направиха и много спортисти", призова районният кмет Костадин Димитров.

Събитието ще се проведе на 22 април 2017 г., събота от 11 часа от кметството в "Тракия". Старт ще даде легендарният гимнастик Йордан Йовчев.

След велошествието са организирани томболи с много награди, като главен спонсор на събитието е "Декатлон". Между наградите има 5 велосипеда, 5 тротинетки, над 100 раници и шишета, карти за фитнес, карти за плувни басейни и много други.

За доброто настроение на децата ще се грижи Детски център "Тон Бонбон". Съорганизаторите от "Велосит"и ще дадат възможност на най-бързите велосипедисти да спечелят награди в състезанието щафета, което ще се проведе на крайната точка на велошествието в парк "Лаута" до барбекютата.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).