Радуканов: Сантименти към Ботев? Игуаин какво трябваше да направи снощи?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:47 / 03.04.2017
2922
"Купата е един десерт, а десертът е по-сладката работа" - с тези думи старши треньорът на Пирин Милен Радуканов започна днешната си пресконференция преди четвъртфинала от турнира за Купата на България срещу Ботев (Пд).

"Ще направим всичко възможно да спечелим мача. Има настроение, даже няма нужда от допълнителна мотивация. Самите футболисти осъзнават до къде са стигнали и какво може да бъде. Не случайно с моя помощник Стефан Гошев вчера разказахме на момчетата как сме играли финал с Пирин, а и полуфинал със Спартак Пловдив. За мен е истински празник, когато играем пред пълни трибуни, все пак футболистите играят най-вече заради феновете", допълни Радуканов.

Наставникът вече е бил начело на Ботев, но няма сантименти към клуба от Пловдив.

"Нямам сантименти към Ботев, уважавам всички клубове през които съм минала. Това са нормални неща, бил си в друг клуб, оставял си нещо и продължаваш напред. По този въпрос се замислих снощи по време на мача Наполи - Ювентус. Игуаин какво трябваше да направи", попита риторично Милен Радуканов.

След победата над Нефтохимик в петък "орлетата" вече направиха две тренировки, а последната бе вчера в часа на мача 20.00.

Днес предстои последно занимание, а след това отбора влиза на лагер, като преди това ще бъде определана групата за мача.

Освен наказания Кристиян Кощърна всички други футболисти са на линия, в това число и възстановения от контузия Даниел Младенов. Ръководството се надява на огромна подкрепа от страна на всички привърженици на Пирин, които биха изиграли успешно ролята на 12-и играч в мача.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).