Нелепа загуба на Локо под Аязмото

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
16:51 / 01.04.2017
8861
Локомотив загуби злощастно от Берое с 2:3 в мач от 26-ия кръг в Първа лига, който се игра на стадиона в Стара Загора. Домакините стигнаха до победен гол в последната минута чрез хърватина Стелич.

По този начин "смърфовете" приключиха редовния сезон с актив от 39 точки. Крайното им класиране в първата шестица ще стане ясно след двубоя между Дунав и Славия, като пловдивчани ще са 5-и или 6-и.

Павел Виданов и Димо Бакалов бяха точни за пловдивчани през второто полувреме, а през първата част Берое вкара чрез автогол на Роберт Петров и попадение на Антон Карачанаков. 

Берое откри резултата в 18-ата минута. Това стана след центриране от фалу на Антон Карачанаков. Няколко футболисти се разминаха с топката в малкото наказателно поле и в крайна сметка тя се удари в гърдите на Роберт Петров и влезе в мрежата.

В 21-ата минута бе единственото положение за черно-белите през първата част. Пауло Серджо почти от аутлинията намери Мартин Камбуров. Капитанът върна топката към Ванчо Траянов, който шутира силно от дъгата с десния крак, но вратарят Перниш изби в корнер.

В 30-ата минута домакините удвоиха преднината си. Георги Божилов изведе отлично в коридор откъсналия се от отбраната на гостите Антон Карачанаков, който с прецизен удар изпрати топката в долния десен ъгъл на вратата - 2:0.

Второто полувреме започна ударно за Локо. В 47-ата минута Пламен Крумов центрира добре в пеналта, където Стефан Йевтоски засече, но вратарят Перниш с уникална намеса изби в корнер. След неговото изпълнение обаче пловдивчани намалиха резултата.

Влезлият след почивката Умарбаев центрира в малкия пеналт, където Кирил Котев и Павел Виданов скочиха едновременно и след изстрел с глава топката опъна мрежата за 2:1. Повторенията показаха, че последен с топката е играл Павел Виданов, който е записан от четвъртия съдия като голмайстор.

В следващите 5 минути Ел Харуби спаси две много опасни положения след точни удари на Жуниор Мапуку.

Четвърт час преди края Локомотив стигна до равенство в резултата. Димо Бакалов напредна през центъра, след което изведе Веселин Марчев по левия фланг. Последва центриране към точката за дузпа, където Димо Бакалов засече с десния крак под плонжа на вратаря за 2:2.

В последната минута на мача хърватинът Стелич бе изведен сам срещу Харуби и шутира покрай него за 3:2.

При ответната атака Мартин Камбуров пропусна златен шанс за изравняване. Първо ударът му бе спасен от вратаря на Берое, а при добавката топката профуча в аут.

Локо игра в състав:

Ясин Ел Харуби, Пламен Крумов, Кирил Котев, Павел Виданов, Роберт Петров (65- Димо Бакалов), Ванчо Траянов, Стефан Йевтоски, Веселин Марчев, Дино Мартинович (46- Парвиз Умарбаев), Пауло Серджо (46- Дани Кики), Мартин Камбуров.





Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).