След намеса на Plovdiv24.bg: Локо коригира цената на билетите за ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
12:08 / 16.03.2017
4243
Локо (Пд) няма да вдига цената на билетите за Трибуна Спортклуб за съботния двубой с ЦСКА-София, обявиха преди минути от Лаута. Вчера единствено нашата медия алармира, че пропуските за тази трибуна са увеличени от 7 на 10 лева, позовавайки се на официално съобщение от клуба.

Във въпросното съобщение не бе споменато и нищо относно билети за Трибуна Бесика. Сега обаче от пресслужбата на Локо се извиниха на своите привърженици.

Ето какво гласи последното официално съобщение от клуба:

Феновете на Локомотив ще могат да наблюдават срещата с ЦСКА-София от 25-ия кръг на Първа лига от Трибуна Спортклуб с билет от 7 лева, а не както беше обявено вчера 10.

Пресцентърът на Локомотив поднася извинението си за грешката и от името на ръководството призовава феновете да подкрепят отбора в този мач. Билетите влизат в продажба от днес следобед.

За Трибуна Бесика билетите ще бъдат продавани само във фен-магазина на Лаута. За централната трибуна пропуските са по 12 лева, а за гостите цената е 10 лева.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).