Шеф на Ботев: Надявам се да напълним стадиона срещу Дунав

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
11:22 / 20.02.2017
3591
Тийм мениджърът на Ботев Пловдив Асен Караславов заяви, че тимът ще гони до дупка класиране в Топ 6. Шефът при канарчетата е на мнение, че отборът е можел да победи Локо ГО и с по-убедителен резултат.

"Създадохме много голови положения, които за съжаление не успяхме да реализираме. Има още какво да се желае. Все пак имаме доста нови футболисти. Някои дойдоха по-късно и ще им трябва още време, докато се напаснат. Лъчезар Балтанов може само да получи комплименти от нас, че изигра 90 минути на добро ниво след такава тежка контузия", каза Караславов, цитиран от "Тема спорт".

"Повече трансфери няма да има. Селекцията ни приключи окончателно. С тези играчи ще завършим сезона. Победата на старта беше много важна. Надявам се да напълним стадиона срещу Дунав, да покажем добра игра и пак да спечелим. До последно ще се борим за Топ 6", завърши тийм мениджърът на Ботев.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).