Това е новата черешка на тортата в селекцията на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
10:59 / 22.01.2017
9921
Бразилският централен нападател Фернандо Виана ще бъде черешката на тортата в селекцията на Ботев. Преди години с подобен етикет бе окачествен друг бразилец - Вандер Виейра, припомня Plovdiv24.bg.

Виана ще пристигне на лагера в Турция другата седмица, твърди в днешния си брой "Меридиан мач". Той няма да минава проби, като остават само детайли за доуточняване относно договора му.

Треньорът на "жълто-черните" Николай Киров е набелязал южноамериканеца като заместник на голмайстора Жоао Пауло, който премина в Лудогорец. Отново ексцентричният варненец Иво Димов е мениджърът, който води новия нападател в Ботев.

Преди това той доведе у нас както Жоао Пауло, така и Фелипе Бризола. Виана се подвизава в долните дивизии на Бразилия, но според запознати е с подобри показатели от преминалия в Лудогорец стрелец.

В близките дни се очаква и развръзка с трансфера на Фелипе Бризола, като офертите са две - едната е от Словения, която е по-примамлива, а другата от клуб, в близост до България.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).