Нароченият за гонене Стоянов: Няма къде да ходя, имам договор с Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:27 / 19.12.2016
3766
Атакуващият халф на Бо­тев (Пловдив) Иван Стоянов, който заедно с още трима бе освободен преди последния двубой с Пирин, заяви, че ще се яви на първата тренировка на отбора за годината, която е планирана за 9 януари.

Освен него от състава на "канарчетата" бяха отстране­ни Милен Кикарин, Стенио дос Сантос и Даниел Кутев. Кика­рин дори се закани в социалните мре­жи, че в скоро време ще си "отвори устата".

"Казаха ни след последния мач с Пирин, че всички сме си футболисти на тима и че след Нова година ще ни кажат, ако има някакво дру­го развитие. На този етап е това. Няма други подробности, които да са ни казали", спо­дели бившият футболист на ЦСКА и Лудогорец пред "Тема Спорт".

"Аз имам договор с Ботев и няма къде да ходя. Трябва да се явя на първата тренировка. Контрактът ми е до лятото. Въпросът е отбо­рът да се стабилизира, финан­сово да е наред. Другото е лес­на работа. Можеше и по-доб­ре да се представим, но така е било писано", завърши Иван Стоя­нов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).