Купон и извънредна премия в Марица за края на сезона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:10 / 02.12.2016
3202
Представителният отбор на Марица отпразнува с банкет в пловдивско заведение първото си място. След края на есенния полусезон в Трета лига жълто-сините заслужено заеха лидерската позиция в класирането.

Маричани ще зимуват на върха, като изпращат една успешна футболна година, през която неизменно повишаваха своите резултати. Година, в която се навършиха 95 години от създаването на клуба.

На празненството присъстваха футболистите от тима, треньорският щаб и ръководството на отбора. В началото бе почетена паметта на легендата на пловдивския футбол Георги Убинов - Графа, който е бил част от Марица в периода 1967-1968 в "А" група, както и загиналите в самолетна катастрофа футболисти на бразилския Чапекоензе.

Двамата шефове на клуба Христо Николов и Христо Христов изразиха пред футболистите своето задоволство от представянето на отбора и пожелаха на играчите здраве и нови бъдещи успехи, като не скриха амбициите си Марица да заеме място на футболната карта, което подхожда на този клуб. Двамата раздадоха на футболистите и извънредна премия за доброто представяне на отбора през есенния полусезон и страхотния му завършек.

В последните си осем мача "Марица" записа осем победи, като реализира 32 гола и допусна едва един.

Празненствата продължиха до късно вечерта, а маричани показаха, че могат да се забавляват не само по футболните терени.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).