Едо: Удоволствието, тръпката и живецът са различни след победа на Герена

Автор: Васил Динев
Коментари (4)
17:45 / 26.11.2016
4162
Треньорът на Локомотив Пловдив Едуард Ераносян бе видимо доволен от своя отбор след страхотната победа над Левски в София с 2:1. Черно-белите успяха да обърнат, след като изоставяха в резултата още в 19-та минута след автогол на вратаря Харуби. В 26-та минута играчът на мача Веселин Марчев изравни с хубав удар от границата на наказателното поле, а капитанът Мартин Камбуров осигури пълния обрат в 77-та минута с дежурния си гол срещу сините.

"Имаше доста желание и търпение от моите футболисти. През първата част задържахме повече топката и това изнерви противника. Доволен съм, че показахме характер и дори след грешката на Ел Харуби успяхме да постигнем обрат срещу отбор, който не беше получавал гол в София и нямаше загуба в първенството", заяви треньорът на "смърфовете" след края на двубоя.

Plovdiv24.bg припомня, че това е втори пореден успех на железничарите като гости в София, като предишният триумф бе историческата победа над ЦСКА с 1:0. 

Черно-белите също са в серия от 2 поредни победи над Левски на Герена. Интересното е, че предишната победа с 3:2 през пролетта отново дойде след обрат от 0:2. И тогава загубата на сините беше първата в първенството у дома.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).