Бонев: Радвам се за Ераносян, аз дадох телефона му на Крушарски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
08:57 / 28.10.2016
4459
Легендата Христо Бонев - Зума е силен фактор на "Лаута". Той приветства назначението на Едуард Ераносян на треньорския пост в Локомотив (Пловдив).

"Това е точният човек. Мнението ми беше, че е редно наше момче да замени Илиан Илиев след оставката. Споменах името му и всички бяха изненадани.

Намерих телефона му и му звъннах. После говорих и с Христо Крушарски и той беше изненадан от предложението ми. Дадох му телефона и се радвам, че са се разбрали бързо и Едо вече си е у дома", каза Зума, който коментира и личните си отношения с Ераносян. Обществена тайна е, че те не са били никога близки.

"Видяхме се и усещането беше, сякаш сме живели 30 години под един покрив. Да, не бяхме в цветущи отношения, но сме локомотивци и сме част от едно голямо семейство. Надявам се да върне отбора на победния път. Той може да успокои момчетата и да върне самочувствието. Няма да му давам съвети и да се меся в работата. Никога не съм го правил. Лоша дума за наш треньор от мен няма да чуете. Сега е редно всички да подкрепим Ераносян. Той има нужда от това", завършва Бонев, цитиран от "7 дни спорт".



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).