В Спартак местят тренировка заради дербито

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:18 / 28.11.2008
1343
Спартак тренира утре сутринта заради градското дерби Ботев - Локомотив. Играчите от „Кючук Париж" ще гледат на живо мача от трибуните на стадион „Христо Ботев". Веднага след заниманието ще бъде определена групата от 18 играчи за срещата от последния есенен кръг от първенството на Източната „Б" група. По план тимът на Николай Киров трябваше да проведе последната си тренировка преди двубоя с Родопа утре следобяд.

Днес „синьо-белите" направиха възстановителна тренировка. „Готвим се сериозно за мача с Родопа", каза треньорът Николай Киров.

Спецът няма да може да разчита на каре свои футболисти за неделната среща с тима от Смолян. Аут е контузеният Стоян Терзиев - Мечката. Извън групата остават възстановяващите се след операции Пейо Батинов и Красен Трифонов. Извън състава е и капитанът Тодор Симеонов. Централният защитник е наказан заради натрупани 5 жълти картона.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).