Пореден хит на Крушарски: Настроението в Локо е пивко! Който не иска да играе, ще копае!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
09:08 / 19.10.2016
8357
Собственикът на Локо (Пд) Христо Крушарски изригна с поредната порция култови изказвания, коментирайки оставката на Илиан Илиев.

"В момента настроението в Локомотив е пивко. Време е за отмора. Трябва ни малко почивка и топла храна. Ситуацията е спокойна. Какво толкова е станало. Да не е умрял някой и да не съм разбрал? Нищо не сме изпуснали", каза клубният бос.

"Илиан Илиев е все още треньор на Локомотив и ще бъде такъв, докато не уредим всички документи и не се разберем официално с него. Явно не иска да води отбора, той си го е казал. Макар че има договор, насила хубост не става, така че ще си ходи", допълни Христо Крушарски, цитиран от "Меридиан мач".

"Не искам да се повтарям и да ставам банален, но вече съм го казвал - има много работа в Локо за всички. Който не иска да играе, ще копае. Това е положението", завърши колоритният собственик на Локомотив.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).