Контузеният Серджо: Пловдив е моят втори дом, нямам търпение да се върна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
10:00 / 23.09.2016
4898
Специално за феновете на Локомотив, официалният клубен сайт представи интервю с лекуващия тежка травма Пауло Серджо. Естествено, прибавяме и нашите пожелания за бързо възстановяване и скорошно завръщане у дома на Лаута!

Здравей Пауло, правим това интервю, защото много от феновете на Локомотив живо се интересуват от това как върви възстановяването ти!

В началото ми беше много трудно, особено през първите два месеца когато едвам усещах някакво физическо подобрение. Сега, за щастие имам много добър напредък и работя отново да развия и подсиля мускула. Този месец трябва да мога да започна да тичам отново.

Следиш ли мачовете на Локомотив и как върви отбора в първенството?

Разбира се, не мога да гледам срещите на живо, но гледам репортажите от всеки мач. Много ми е мъчно, че не мога да съм с отбора и да помагам на другите на терена, но това е нормално. Като отбор имаме и трудности, но все още сме в началото на сезона и вярвам, че имаме голям потенциал за да стигнем върхови позиции и дори да се борим за шампионската титла. Имаме добра структура, страхотен президент и най-добрия треньор в България - вярвам, че този сезон ще завършим в първите 3 места!

Какво искаш да кажеш за феновете на Локомотив?

Феновете ме подкрепят страшно много, всеки ден имам съобщения изпълнени с подкрепа и кураж от някой от моето второ семейство - Локомотив. Никога не съм вярвал, че за толкова кратко време хората ще ме заобичат толкова и искам да кажа, че се чувствам страшно привилегирован. Пловдив е моят втори дом и нямам търпение да се върна и да радвам феновете на Локомотив!

Кога ще да те очакваме обратно на Лаута?

Не мога да кажа със сигурност, приятели, надявам се след 2-3 месеца да се завърна!



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).