Владо Арабаджиев в решителна битка за картинг шампионата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:00 / 18.09.2016
2941
Вече стана ясно кои пилоти ще стартират от първа позиция в решителните битки на републиканския картинг шампионат. На писта "Пауталия" в Кюстендил се провежда последния кръг от шампионата, а три от титлите ще се решат в днешните надпревари. Това са отличията в класовете KZ-2, Rottax Max Junior и Mini.

В най-големия клас KZ-2, от първа позиция ще стартира водачът във временното класиране - пловдивчанинът Владимир Арабаджиев. На втора стартова позоция ще бъде Искрин Арабаджиев, а от трета и четвърта ще стартирад другите двама претенденти за короната в този клас - Симеон Симеонов и Васил Коларов.

От полпозишън в клас Rottax Max Junior ще стартира временния лидер в този клас Кристиян Христов, а втора и трета стартова позиция бъде заета от Николай Петров и Алекс Златанов.

В този клас се проведоха и две състезания. Те бяха спечелени именно от Кристиян Христов, а Николай Петров остана втори и в двете състезания. Алекс Златанов и Дейвид Митов записаха по едно трето място.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).