Стефан Генов: Феновете на Ботев ще ме атакуват, но аз съм подготвен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
17:24 / 09.09.2016
5714
Старши треньорът на Пирин Стефан Генов представи очакванията си за мача с Ботев Пловдив по време на днешната си пресконференция. Пловдивският специалист заяви, че проблемите в гостуващия тим не трябва да се превръщат в плюс за домакините.

"Това, че в Ботев настъпиха някои сътресения през последните седмици, не трябва да ни успокоява. Напротив - ние трябва да сме подготвени за сериозен отпор от страна на гостите. Срещу мен също ще има атаки от страна на феновете на Ботев заради престоят ми преди години в другия пловдивски тим Локомотив. Аз съм подготвен затова, а се надявам и момчетата да са готови на всичко, за да постигнем победа", заяви Стефан Генов.

По всяка вероятност в двубоя няма да вземе участие Стилиян Николов. Той получи разстежение на последната тренировка и няма да бъде готов на 100% за мача.

В групата обаче ще бъде новото попълнение Ндуе Муйеци. Албанецът получи всички необходими документи за да играе в Първа професионална лига.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).