Крушарски разкри на кой чуждестранен отбор ще става спонсор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:13 / 07.09.2016
4520
Босът на Локо (Пд) Христо Крушарски има идея догоди­на да проведе турнир, в кой­то да се съберат всички от­бори с това име по света. Най-известният чуждестра­нен от тях е московският клуб.

Той разкри още, че ще помага на втородивизионен словашки клуб - Дукла Банска Бистрица, но черно-белите остават номер едно за него в плановете му.

"Нашето желание е да на­правим един турнир между Локомотивите. Мисля, че догодина терените на Говедарци ще са готови и ще мо­жем да домакинстваме такъв турнир", сподели Христо Крушарски.

"Утре (б.а. - днес) пътувам за Словакия, имам бизнес и с него може да се развие част­та за спонсориране на отбор във Втора дивизия там, ста­ва въпрос за Дукла Банска Би­стрица. Виждам, че трябва да има едно стъпало, където да играят и останалите фут­болисти, а не да стоят на ре­зервната скамейка. Локомотив винаги ще е на челна по­зиция за мен и ще тегли ваго­ните", добави босът на смър­фовете, цитиран от "Тема спорт".



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).