Локо дава под наем приятеля на гимнастичката Цвети Стоянова

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:33 / 01.09.2016
4540
Локо (Пд) намери отбор, в който да обиграва един от четиримата си картотекирани вратари. Александър Любенов, който е приятел на гимнастичката Цветелина Стоянова, ще бъде пратен под наем в Локомотив (София).

Според информация на Блиц вратарят ще остане във втородивизионния тим до края на сезона.

Проучване на Plovdiv24.bg установи, че договор между двата клуба все още не е подписан официално, но трансферът трябва да се осъществи най-късно до 6 септември, когато в България затваря трансферния прозорец.

Александър Любенов пристигна на Лаута от Левски, но още в началото беше ясно, че той трудно ще се пребори с конкуренцията на Илко Пиргов и Ясин Ел Харуби. Същата участ има и четвъртият картотекиран вратар в Локо - Кристиян Кацарев.

Договор с Локо (Сф) може да подпише и един от любимците на феновете от Лаута - нападателят Рангел Абушев. В момента юношата на Локо (Пд) е свободен агент, след като разтрогна договора си с руския Сибир (Новосибирск).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).